Föreningsstämma 16:e maj

Torsdag den 16:e maj klockan 19.00 är det dags för föreningsstämma. Välkommen till föreningslokalen på Tulegatan 68 (ingång från gaveln).

Kallelse har delats ut i brevinkasten. Kontakta styrelsen om du befinner dig på annan ort och inte har fått din kallelse. Observera speciellt punkt 17 på dagordningen – det är en viktig fråga där styrelsen valt att lämna över beslutet till stämman.

Mötet beräknas ta 30-60 minuter beroende på hur mycket diskussion det blir kring punkt 17 och 18 (övriga frågor). Därefter serveras traditionsenligt smörgåstårta och ett glas vin eller alkoholfritt alternativ.

För att underlätta planeringen, lämna gärna in anmälningstalongen som bifogades kallelsen. Det är även ok att komma utan att ha anmält sig – alla föreningens medlemmar är välkomna på stämman.

Här kan du ladda ned årsredovisningen för 2018.

Lämna ett svar

Rulla till toppen